Kalendár

Marec
P U S Š P S N
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuality
Back
13. 3. 2019

Nový jedálny lístok

Slovenský Červený kríž , SNP 94,  965 01  Žiar nad Hronom,  tel. 045/679 8119, 0903 558 929     

Cena obeda je 3,40 € /v cene je zahrnutá i doprava/.                         

    Jedálny lístok  

      Jedálny lístok  od: 18.-22.3.2019  
             
            Alergén
Pondelok:          
             
  Pol.) 0,33l Vývar s rezancami     1,3
    1) 163/200g Bratislavské brav. pliecko, cestovina 1,3,7,6,10
    2) 100/200g Kuracie prsia so syrom a broskyňou, dusená ryža 1,3,7
    3) 380g Penne 4 druhy syra     1,3,7
             
Utorok:          
             
  Pol.) 0,33l Paradajková s cestovinou   1,3,7
    1) 163/200/70g Brav. soté na šampiňónoch, tarhoňa, uhorka 1,3
    2) 100/200g Prírodný kurací plát so šunkou a syrom, ryža 1,6
    3) 100/200g Tirolská brav. pečeň, cestovina 1,3
             
Streda:          
             
  Pol.) 0,33l Šošovicová kyslá     1,6,7
    1) 100/200/70g Brav. rezeň na opak, varené zemiaky, šalát 1,3,7
    2) 380g Žemlovka s jablkami a tvarohom 1,3,7
    3) 100/200g Vypr. rybie filé, majonézový šalát 1,3,6,7,10
             
Štvrtok:          
             
  Pol.) 0,33l Vývar s cestovinou     1,3
    1) 163/200g Maďarský guláš, cestovina   1,3
    2) 380/70g Sedliacke zemiaky, kyslá uhorka 1,3,6,7
    3) 380g Fazuľový prívarok, 2 ks vajce, 2 ks chlieb 1,3,6,7
             
Piatok:          
             
  Pol.) 0,33l Slepačia s rezancami   1,3
    1) 100/200/70g Viedenský bravčový plát, tarhoňa, uhorka 1,3
    2) 240/200g Pečené kuracie stehno, ryža   1,3
    3) 380g Cestoviny v syrovej omáčke   1,3,7
Alergény v potravinách : 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy,

9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená , 12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Prajeme Vám dobrú chuť !