Kalendár

Marec
P U S Š P S N
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aktuality

Stravovacie služby

O túto službu môže požiadať každý občan telefonicky na tel. č. 045/6798119, 0903 558 929 alebo osobne na Územnom spolku SČK v Žiari nad Hronom, ktorý je v dôchodkovom veku, imobilný alebo je osobou so ZŤP.

Donáška stravy sa vykonáva každý deň priamo na adresu klienta okrem soboty, nedele a sviatkov.

Cena obeda je 3,40 € /v cene je zahrnutá i doprava/.

 

Slovenský Červený kríž , SNP 94, 965 01  Žiar nad Hronom,  tel. 045/679 8119, 0903 558 929                                    

Jedálny lístok

      Jedálny lístok  od: 11.-15.3.2019  
             
            Alergén
Pondelok:          
             
  Pol.) 0,33l Hrachová krémová     1,6
    1) 163/200g Segedínsky guláš, knedľa   1,3,7
    2) 163/200g Kuracie soté na rasci, dusená ryža 1
    3) 380g Bryndzové pirohy so smotanou a slaninou 1,3,7
             
Utorok:          
             
  Pol.) 0,33l Vajíčková s krupicou     1,3
    1) 163/200/70g Brav. soté na mrkve, cestovina, uhorka 1,1
    2) 163/200g Kuracie soté na paprike, ryža   1
    3) 380g Šošovicový prívarok, varené vajce, 2 ks chlieb 1,3,6,7
             
Streda:          
             
  Pol.) 0,33l Paradajková s cestovinou   1,3
    1) 163/200g Bravčové soté srbské, tarhoňa 1,3
    2) 380g Francúzske zemiaky, uhorka   1,3,6,7
    3) 163/200/70g Restovaná kuracia pečeň, ryža, uhorka 1
             
Štvrtok:          
             
  Pol.) 0,33l Tekvicová kyslá     1,6,7
    1) 100/200g Pečené bravčové pliecko, ryža 1
    2) 163/200g Kuracie soté na zelenine, cestovina 1,3,6
    3) 380g Cestoviny s vajcom, uhorka   1,3
             
Piatok:          
             
  Pol.) 0,33l Slepačia s rezancami   1,3
    1) 100/200/70g Pečené mäso, knedľa, kapusta 1,3,7
    2) 100/200/70g Liptovský kurací rezeň, maslové zemiaky, mix šalát 1,3,7
    3) 380g Rezance s tvarohom a podmaslím 1,3,7
      Jedálny lístok  od: 18.-22.3.2019  
             
            Alergén
Pondelok:          
             
  Pol.) 0,33l Vývar s rezancami     1,3
    1) 163/200g Bratislavské brav. pliecko, cestovina 1,3,7,6,10
    2) 100/200g Kuracie prsia so syrom a broskyňou, dusená ryža 1,3,7
    3) 380g Penne 4 druhy syra     1,3,7
             
Utorok:          
             
  Pol.) 0,33l Paradajková s cestovinou   1,3,7
    1) 163/200/70g Brav. soté na šampiňónoch, tarhoňa, uhorka 1,3
    2) 100/200g Prírodný kurací plát so šunkou a syrom, ryža 1,6
    3) 100/200g Tirolská brav. pečeň, cestovina 1,3
             
Streda:          
             
  Pol.) 0,33l Šošovicová kyslá     1,6,7
    1) 100/200/70g Brav. rezeň na opak, varené zemiaky, šalát 1,3,7
    2) 380g Žemlovka s jablkami a tvarohom 1,3,7
    3) 100/200g Vypr. rybie filé, majonézový šalát 1,3,6,7,10
             
Štvrtok:          
             
  Pol.) 0,33l Vývar s cestovinou     1,3
    1) 163/200g Maďarský guláš, cestovina   1,3
    2) 380/70g Sedliacke zemiaky, kyslá uhorka 1,3,6,7
    3) 380g Fazuľový prívarok, 2 ks vajce, 2 ks chlieb 1,3,6,7
             
Piatok:          
             
  Pol.) 0,33l Slepačia s rezancami   1,3
    1) 100/200/70g Viedenský bravčový plát, tarhoňa, uhorka 1,3
    2) 240/200g Pečené kuracie stehno, ryža   1,3
    3) 380g Cestoviny v syrovej omáčke   1,3,7

Prajeme Vám dobrú chuť !

Alergény v potravinách :

1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy,

9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená , 12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Galéria - Galéria obrázkov