Kalendár

September
P U S Š P S N
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Aktuality

Stravovacie služby

O túto službu môže požiadať každý občan telefonicky na tel. č. 045/6798119, 0903 558 929,  alebo osobne na Územnom spolku SČK v Žiari nad Hronom, ktorý je v dôchodkovom veku, imobilný alebo je osobou so ZŤP.

Donáška stravy sa vykonáva každý deň priamo na adresu klienta okrem soboty, nedele a sviatkov.

Cena obeda je 3,80 € /v cene je zahrnutá i doprava/.

 

Slovenský Červený kríž , SNP 94, 965 01  Žiar nad Hronom,  tel. 045/679 8119, 0903 558 929                                    

Jedálny lístok

      Jedálny lístok  od: 28.09-02.10.2020  
             
            Alergén
Pondelok:          
             
  Pol.) 0,33l Pórová krémová      1,7
    1) 163/200g Znojemský guláš, kysnutá knedľa 1,3,7
    2) 163/200g Kuracie prsia s broskyňou , dusená ryža  1,3
    3) 380g Špenátový prívarok, vajíčko, varené zemiaky  1,3,7
             
Utorok:          
             
Pol.) 0,33l Gulášová s mletým mäsom    1,7
    1) 163/200g Plnené karé, dusená ryža    1,3
    2) 100/200g Kurací rezeň, varené zemiaky    1,3,7
    3) 380g/2ks Zemiakový prívarok, špekačka, chlieb  1,3
             
Streda:          
             
  Pol.) 0,33l  Paradajková s cestovinou    1,3
    1) 163/200g Bravčové soté na paprike, cestovina  1,3
    2) 163/200g Kuracie soté na rasci, dusená ryža  1,3
    3) 380g Rezance s tvarohom    1,3,7
             
Štvrtok:          
             
  Pol.) 0,33l  Hrachová so zeleninou   1,6
    1) 163/200g Dalmátske čufty, dusená ryža    1,3,6,7
    2) 163/200g Lečo s klobásou, varené zemiaky  1
    3) 163/200g Tirolská bravčová pečeň, cestovina  1,3,7
             
Piatok:          
             
  Pol.) 0,33l  Šošovicová kyslá      1,6,7
    1) 163/200g Bravčové soté na zelenine, dusená tarhoňa 1,6
    2) 163/200g Plnené kuracie prsia, dusená ryža  1,3
    3) 380g Makový a kakaový závin   1,3.7

       Prajeme Vám dobrú chuť !
Alergény v potravinách :

1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy,

9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená , 12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše