Kalendár

Január
P U S Š P S N
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Aktuality

Stravovacie služby

O túto službu môže požiadať každý občan telefonicky na tel. č. 045/6798119, 0903 558 929 alebo osobne na Územnom spolku SČK v Žiari nad Hronom, ktorý je v dôchodkovom veku, imobilný alebo je osobou so ZŤP.

Donáška stravy sa vykonáva každý deň priamo na adresu klienta okrem soboty, nedele a sviatkov.

Cena obeda je 3,70 € /v cene je zahrnutá i doprava/.

 

Slovenský Červený kríž , SNP 94, 965 01  Žiar nad Hronom,  tel. 045/679 8119, 0903 558 929                                    

Jedálny lístok

      

      Jedálny lístok  od: 27.01.-31.01.2020  
             
            Alergén
Pondelok:          
             
  Pol.) 0,33l  Hrachová so zeleninou    1,6
    1) 163/200g Český guláš, knedľa     1,3,7
    2) 163/200g Kuracie soté so zeleninou, ryža  1,3
    3) 380g Cestoviny s cuketou a kuracím mäsom  1,3,6
             
Utorok:          
             
  Pol.) 0,33l  Zeleninová s rezancami    1,3
    1) 163/200g Bravčové rezančeky na zelenine, ryža  1,6
    2) 100/200/70g Kurací černohor, varené zemiaky, šalát  1,3,7
    3) 380/70g Srbské rizoto, kyslá uhorka    1,3,7
             
Streda:          
             
  Pol.) 0,33l  Zapražená vajíčková     1,3
    1) 163/200g Bravčové soté na hrášku, dusená tarhoňa 1,3,6
    2) 163/200g Kuracie soté v syrovej omáčke, dusená ryža 1,3,7
    3) 380g Lasagne bolognesse so syrom 1,3,7
             
Štvrtok:          
             
  Pol.) 0,33l  Fazuľová sladká      1,6
    1) 163/200g Bravčové soté na zelenine, kolienka  1,3,6
    2) 163/200g Kurací prírodný plát, dusená ryža  1,3
    3) 380g Šišky s džemom      1,3,7
             
Piatok:          
             
  Pol.) 0,33l Slepačia s rezancami   1,3
    1) 100/100/200g Pečené mäso, kapusta, zemiaky 1
    2) 240/200g Kuracie stehno na smotane, kolienka  1,3,7
    3) 380g Osie hniezda      1,3,7

Prajeme Vám dobrú chuť !

Alergény v potravinách :

1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy,

9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená , 12. Oxid siričitý, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše